Här hittar du alla medier vi representerar och säljer
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
19399
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19399,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

VÅRA MEDIER

VÄRDESKAPANDE

AFFÄRSPARTNER

I vår affärsidé ingår att ansvara för hela eller delar av annonsförsäljningen och arbeta mot uppsatta säljmål, men för oss stannar det inte där.

För att kunna tillföra värde på längre sikt tar vi också ett affärsutvecklande ansvar genom att utveckla befintlig försäljning och hitta nya intäktsben.
Det kräver ett större engagemang och en djupare förståelse för affären vilket gör oss till en värdefull affärspartner att hålla i handen under en lång tid framöver.

Vi ska vara Sveriges främsta säljbolag avseende kunskap, effektivitet och affärsresultat. Vi förändrar sättet att sälja media.

VÅRA MEDIER

Vi är stolta över att jobba med några av landets främsta aktörer inom sin marknad. De två största mediehusen, det första vegetariska magasinet, den största varuhuskedjan och den främsta småföretagartidningen har valt att vara en del av vår resa!