Vad säger våra medarbetare om att jobba på CAPE?
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
19828
post-template-default,single,single-post,postid-19828,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vad säger teamet?

Vad säger teamet?

Ingen vet bättre vad vi gör, eller hur det är att vara en del av CAPEn än våra medarbetare!
Lyssna på vad några av våra medarbetare har att säga om att jobba på CAPE.

CAPE är inte rädda för att ta ett bet på att jag är rätt person att göra jobbet!
J

Jag älskar att träna och det är lite så mina arbetspass ser ut. Jag ser hur mina kollegor gör som har varit med ett tag och jag iakttar dem noggrant. Varje dag hittar jag nya vinklar och sätt att bearbeta kunderna och när någon runt om kring mig gör det bättre än mig gratulerar jag dem i deras stund men säger ofta till mig själv att nästa gång är det jag som tar emot alla klappar! Sami är ett av de nyaste stjärnskotten på capehimlen och har på kort tid visat hur målmedvetenhet och effektivitet leder till framgång.

Efter en så kort tid på Cape har jag redan lärt mig att det är något av en berg-och dalbana att jobba med sälj, ibland går det sakta uppför innan man kan åka ännu snabbare nedför med händerna i luften och euforin i kroppen.”
Att jobba med sälj är helt nytt för mig, men jag har fastnat för att jag är en ambitiös person, jag går alltid in med 100% i en ny uppgift och då vill jag också ha något tillbaka. Bekräftelsen man får när man lyckas är också ett kvitto på min egen förmåga. Jag har stått mycket på scen och spelat många fotbollsmatcher med publik som sätter press. Sälj fungerar ungefär likadant, du har ofta en motspelare som ska övertygas, men spelplanen för hur det ska göras kan skilja sig åt gång för gång. Man måste rusta sig för eventuella invändningar för att kunna gå på avslut och skjuta i mål.
Sälj handlar om så mycket mer än att bara sälja.
Den energi som finns på kontoret är enormt stimulerande, det är ju ett helt gäng som drivs av samma saker, men det är också otroligt viktigt att stötta varandra. När du gör en fantastisk fotbollsmatch eller föreställning får du höra det, det är lika viktigt när du gör något bra på jobbet.

En annan viktig sak är att jag som relativt nyanställd, sitter i samma rum som vår VD, Tobias. På många jobb är VD’n någon man träffar på kick-off eller julfesten, men här sitter vi i samma rum och jag kan bolla saker direkt med honom. Här är alla lika viktiga oavsett befattning, alla har lika stor potential oavsett bakgrund eller ålder.

Jag chansade på CAPE, men också för att CAPE har chansat på mig. Mitt jobb här handlar mycket om att våga ge mig ut på djupare hav utan att svälja för mycket vatten och CAPE är inte rädda för att ta ett bet på att jag är rätt person att göra jobbet!