Vi ansvarar för hela eller delar av annonsförsäljningen
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
20057
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20057,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Våra uppdragsgivare

PORTFÖLJEN

Vi har alltid varit starka inom printmedier och det är en stor del av vår historia. Vi tror på de tryckta medierna, men vi tror också på vikten att kombinera med andra typer av kanaler. Precis som medielandskapet i stort har förändrats de senaste 15 åren, har även vår portfölj fått följa växlingar och skiften. Idag innehåller vår portfölj uppblandade kanaler för att kunna erbjuda våra annonsörer bästa möjliga exponering.

  • print

  • digitalt

  • sok

20

UPPDRAG

Som inkluderar varumärkesbyggande och affärsdrivande marknadsmöjligheter.

29

MEDARBETARE

Med en erkänt hög kunskapsnivå inom marknadsföring och försäljning och ett starkt affärsfokus.

500

PROCENT

Så mycket kan vi öka omsättningen i er affär om ni anlitar oss som säljpartner.

100

PROCENT

Är vårt engagemang för de uppdrag vi tar oss an. Vi jobbar enbart med starka partners vi tror på.

HELENA LA CORTE

VD BONNIER PUBLICATIONS

Berättar om samarbetet med CAPE media.

Vad kan vi hjälpa er med?

Alla våra uppdrag är unika på sitt sätt, men med vår erfarenhet har vi hittat en modell för att driva varje projekt effektivt och hjälpa våra uppdragsgivare att utveckla affären!

FÖRSÄLJNING

Vi agerar som extern säljorganisation för våra uppdragsgivare. Vi upprättar ett dedikerat team som med sin kunskap och erfarenhet ansvarar för hela eller delar av annonsaffären.

UTBILDNING

Vi ger våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar för att lyckas och bli en av branschens bästa mediesäljare! Genom utbildningsprogrammet CAPE academy säkerställer vi att alla anställda ständigt utvecklas och kan ta nya utmaningar.

AFFÄRSUTVECKLING

Vi tar ett aktivt ansvar för att affärsutveckla och skapa nya intäkter för våra uppdragsgivare. De får ta del av vår långa erfarenhet, vårt starka affärsfokus och vår förmåga att hitta nya affärmöjligheter.

SÄLJLEDNING

Varje medarbetare jobbar mot tydligt uppsatta mål på individnivå och projektbasis. Vår organisation stärker också arbetet i team med säljträning, utbildning och måluppföljning. Vi är extremt mätbara i allt vi gör och styr alltid mot målen.