CAPE Media - säljbolag blir Gasellföretag 2016! | capemedia.se
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
19532
post-template-default,single,single-post,postid-19532,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

CAPE Media – säljbolag blir Gasellföretag 2016!

Nu har vi fått ytterligare en officiell bekräftelse på att vår resa går i rätt riktning. Vi fortsätter resan mot att bli Sveriges främsta säljbolag inom media!

 

Från traditionell annonsförsäljning till modernt säljbolag – hur gick det till?

Sedan 2012 har vi stakat ut en ny väg för bolaget. Det har på många sätt varit en tuff resa så långt. För att lyckas bygga ett riktigt framgångsrikt säljbolag har det varit viktigt att ta rätt position på marknaden och hitta en lucka i mediehusens egna annonsförsäljning. En lucka som vi kan fylla genom att generera nya intäkter och utveckla lönsamma annonsaffärer.

Det har inte varit enkelt att hitta den luckan då mediehusen själva sprungit fort för att utveckla sina affärer och sin annonsförsäljning i en snabbt föränderlig marknad, under stark konkurrens.

Med en lång erfarenhet av annonsförsäljning och affärsutveckling inom media, i kombination med kunskapen om hur man driver en aktivitetsdriven säljorganisation i stark tillväxt, såg vi en perfekt mix för att ta en tämligen orörd position på marknaden. Idag tar vi hand om de delar av annonsförsäljningen som mediehusen själva inte kan, vill eller klarar av att ta. Ofta mer resurskrävande försäljning mot små och medelstora bolag, nykundsbearbetning eller annonsförsäljning i traditionella medier med vikande siffror.

För oss är människorna den främsta resursen och det vi bygger hela vår affär på. Det är de anställda och den affärskultur vi bygger som utgör själva värdet i bolaget

Vi har byggt en extremt kostnadseffektiv organisation med god kunskap om hur man säljer media och annonsering över telefon och skapar effektiva och långsiktiga kundrelationer den vägen.
En annan stor del i vårt framgångsbygge har också varit förmågan att rekrytera rätt människor att bygga bolaget med. Det är tack vare alla de duktiga medarbetare vi har ombord idag som vi kan stoltsera med vår lönsamma tillväxt. Vi har tillsammans skapat en otroligt framgångsrik affärskultur som tar fram det bästa ur varje individ. Det gör att vi utvecklas väldigt snabbt och att vi i alla delar kan ha ett starkt affärsfokus, ta ansvar för att utveckla affären och hela tiden vara kostnadseffektiva.

I många bolag kan det låta klyschigt, men för oss är människorna den främsta resursen och det vi bygger hela vår affär på. Det är de anställda och den affärskultur vi bygger som utgör själva värdet i bolaget. Det räcker inte med att vi gör det bra, vi måste vara bäst. Det är själva existensberättigandet för oss. Det ger oss en utmanande vardag och är inte för alla, men det skapar en fantastisk vinnarkultur och gör oss ödmjuka som både individer och bolag. Det har vi oss själva, varandra och våra uppdragsgivare och kunder att tacka för!