Vin & BAR

Tidningen Vin&Bar riktar sig till livsnjutaren, oftast en medelålders man som prioriterar vardagslyx och njutning. Vi säljer annonser till annonsörer främst inom mat och dryck, men ser även potential att bearbeta fler segment allteftersom prenumerationsbasen blir större. Det här är en attraktiv målgrupp som är svår att nå på andra ställen. Vi ser därför en stor potential framöver där vi också kan göra Konceptlösningar. Det roligaste är att bearbeta spännande branscher med vana medieköpare med rejäl budget. Exempel på annonsörer är NIGAB, GastroDev, Jämtlandsbryggeri, Dugges, Provinum.

 

Artiklar
“Att samarbeta med CAPE är att ha kul och känna sig trygg”

Helena La Corte är VD på Bonnier Publications AB, Nordens största utgivare av tidskrifter. Som affärspartner till Bonnier Publications är CAPE medias uppdrag att ansvara för den regionala annonsförsäljningen både digitalt och i tidningen Vi i Villa som är anrik och uppskattad i villahushållen. CAPE media ansvarar även för annonsförsäljningen i

10 år som utmanare

En tidig morgon i januari 2011 klev jag in i det som redan då var ett väletablerat säljbolag med ett 20-tal olika projekt i uppdragsportföljen och cirka 25 mkr i försäljning.