Annonsera i Sveriges första Vegetariska magasin
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
19427
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19427,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Category
magasin, medier, PRINT
About This Project

VEGO är Sveriges första och största helt vegetariska mattidning. Här finner du grön mat när den är som bäst, från vegofierade klassiker till nya favoriter. Magasinet har en starkt lojal läsargrupp som ligger i framkant när det gäller trenden att välja vegetarisk och vegansk kost. Även den som kallar sig ”flexitarian” kan här hitta enkla vardagsrecept utan krångliga ingredienser, blandat med lika enkel och god festmat. Veganen och vegetarianen är idag inte en marginaliserad grupp, utan snarare en grupp konsumenter med väldigt stark röst och de som går i bräschen för ett hållbarhetstänk kring kost och konsumtion.

Upplaga: 25 000
Varav pren: 9 000
Räckvidd (Orvesto): 77 000 Facebook: 31 300 följare
Instagram: 18 000 följare Nyhetsbrev: 8000 mottagare Hemsida: 8000 unika besökare/vecka

För att få veta mer, kontakta

Jonatan Söderström

0707-82 94 18
jonatan.soderstrom@capemedia.se

LADDA NED MEDIEINFO HÄR: