VEGO 

Vi äger 30% i VEGO vilket gör detta till ett uppdrag där vi både ansvarar för försäljningen, men också tar ett stort ansvar för den fortsatta utvecklingen av bolaget. Vi säljer annonser i print, nyhetsbrev och Mattias egna starka sociala kanaler. Vi jobbar just nu på att plocka fram nya koncept tillsammans med Mattias, bl a nya ”Vegos Vänner”. Målgruppen är idag 80% kvinnor boende i storstad, ca 39år och annonsörerna är i huvudsak livsmedelsföretag och andra varumärken med vegoprofil men också andra varumärken inom hållbarhet och hälsa. 

Artiklar
“Att samarbeta med CAPE är att ha kul och känna sig trygg”

Helena La Corte är VD på Bonnier Publications AB, Nordens största utgivare av tidskrifter. Som affärspartner till Bonnier Publications är CAPE medias uppdrag att ansvara för den regionala annonsförsäljningen både digitalt och i tidningen Vi i Villa som är anrik och uppskattad i villahushållen. CAPE media ansvarar även för annonsförsäljningen i

10 år som utmanare

En tidig morgon i januari 2011 klev jag in i det som redan då var ett väletablerat säljbolag med ett 20-tal olika projekt i uppdragsportföljen och cirka 25 mkr i försäljning.