Seniordeal

Seniordeal är en deals-site för 55+ och uppdraget går ut på att jobba med tre produkter, Stand-aloneutskick, veckobrevsutskick samt SMS-kampanjer. Här kan annonsörer som Hallon, Kundkraft, Readly och Expressen nå en köpstark målgrupp med ett exklusivt erbjudande. Under våra år med Seniordeal har vi fått möjligheten att bygga upp ett stort och starkt kundregister och lyckas varje år öka tillväxten i projektet. Utmaningen i uppdraget är att hitta fler produkter som vi kan jobba med och därmed öka tillväxten, eftersom vi har flera partners som investerar mycket så finns potentialen till att öka ännu mer!

Artiklar
“Att samarbeta med CAPE är att ha kul och känna sig trygg”

Helena La Corte är VD på Bonnier Publications AB, Nordens största utgivare av tidskrifter. Som affärspartner till Bonnier Publications är CAPE medias uppdrag att ansvara för den regionala annonsförsäljningen både digitalt och i tidningen Vi i Villa som är anrik och uppskattad i villahushållen. CAPE media ansvarar även för annonsförsäljningen i

10 år som utmanare

En tidig morgon i januari 2011 klev jag in i det som redan då var ett väletablerat säljbolag med ett 20-tal olika projekt i uppdragsportföljen och cirka 25 mkr i försäljning.