Mediesäljare till Gasellbolag i tillväxt med stort utrymme för ansvar!
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
20298
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20298,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

STOCKHOLM

UTVECKLING

STARK KULTUR

INTRAPRENÖR

Säljare till växande Gasellbolag

Söker du en fartfylld roll och älskar att jobba mot högt uppsatta mål? Är ansvar och ödmjukhet en del av ditt DNA? Drivs du dessutom av att lyckas med sådant som andra inte tror är möjligt? Då kan vår gemenskap och laganda vara det bränsle du behöver!

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att ingå i ett team om tio personer som jobbar med innehållsmarknadsföring på Sveriges tredje största site – hitta.se. Du kommer främst att jobba med att sälja direkt affärsdrivandemarknadsföring.

Med smarta och kundanpassade lösningar hjälper du företag att på ett kostnadseffektivt sätt marknadsföra sig mot relevanta kunder som är i slutskedet av beslutsprocessen.

I ditt dagliga arbete ansvarar du för allt ifrån prospektering och förarbete till försäljning och efterbearbetning. Du bearbetar såväl nya kunder som befintliga annonsörer.

Dina kontaktpersoner är i huvudsak marknadschefer och VD:ar på små och medelstora bolag. Merparten av dina kontakter sköts över telefon.

VI ERBJUDER

Under första halvåret ingår du i vårt onboardingprogram som snabbt ger dig kunskap och färdigheter att bli en av Sveriges främsta mediesäljare.

I vår strävan att vara Sveriges främsta säljbolag inom media är det självklart att vi utmanar med ny kunskap och utvecklas att ligga i framkant. Vi jobbar med daglig säljträning och medieutbildning i vårt interna utbildningsprogram – CAPE Academy.

Vi anställer inte vanliga säljare. Du väntas bli en intraprenör som tar ansvar och fattar beslut som för bolaget framåt. Det medför hårt arbete även utanför den ordinarie säljrollen, men gör också att vi kan prioritera höga löner, inspirerande säljtävlingar och årliga resor.

Vi är ett bolag med höga ambitioner. Därför väntar nya utmanande roller inom kort för den som är ivrig att ta sig vidare i karriären. Allt ifrån att vårda befintliga kundrelationer och ansvara för nya medieprojekt till att utbilda och säljutveckla i en ledande roll – rollen som Account Manager väntar på dig!

VI TROR ATT DU

  • Älskar att vinna
  • Sätter laget framför jaget
  • Är lyhörd och ödmjuk

Alla väntas ta ansvar och fatta beslut som för bolaget framåt. Det medför hårt arbete även utanför den ordinarie säljrollen, ...

INTE DU

KANSKE NÅGON DU KÄNNER?

DELA MED DIG AV ANNONSEN I DINA NÄTVERK NEDAN.

ANSÖK HÄR


*se länk nedan

LÄS HELA VÅR POLICY HÄR