Mediesäljare till Gasellbolag i tillväxt med stort utrymme för ansvar!
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
20383
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

STOCKHOLM

UTVECKLING

STARK KULTUR

INTRAPRENÖR

Mediesäljare till Gasellbolag i fortsatt tillväxt

Söker du en fartfylld roll och älskar att jobba mot högt uppsatta mål? Är ansvar och ödmjukhet en del av ditt DNA? Drivs du dessutom av att lyckas med sådant som andra inte tror är möjligt? Då kan vår gemenskap och laganda vara det bränsle du behöver!

 

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att ingå i ett team om 6 personer på vårt kontor i Stockholm, som gemensamt ansvarar för annonsförsäljning och affärsutveckling i Sveriges mest lästa tidning – Vi i Villa. Du kommer att arbeta med den regionala annonsförsäljnignen och ha huvudansvaret för ett par regioner och ditt primära fokus blir att utveckla dessa. Både med digitala annonslösningar och i tidningen.

I ditt dagliga arbete ansvarar du för allt från prospektering och förarbete till försäljning och efterbearbetning. Du bearbetar såväl befintliga annonsörer som nya kunder.

I rollen ingår bl.a. även

  • Rapportering och uppföljning av affärer
  • Utveckla affären med nya säljstrategier och kreativa idéer
  • Vara med och utveckla affärsområdet och bolaget i stort

Dina kunder är i huvudsak marknadschefer och VD:ar på både små och stora bolag. Merparten av dina kontakter sköts över telefon.

VI ERBJUDER

Under första halvåret ingår du i vårt onboardingprogram som snabbt ger dig kunskap och färdigheter att bli en av Sveriges främsta mediesäljare.

I vår strävan att vara Sveriges främsta säljbolag inom media är det självklart att vi utmanar med ny kunskap och utvecklas att ligga i framkant. Vi jobbar med daglig säljträning och medieutbildning i vårt interna utbildningsprogram – CAPE Academy.

Alla väntas ta ansvar och fatta beslut som för bolaget framåt. Det medför hårt arbete även utanför den ordinarie säljrollen, men gör också att vi kan prioritera höga löner, inspirerande säljtävlingar och årliga resor.

CAPE är ett snabbt växande företag. Därför väntar nya utmanande roller inom kort för den som är ivrig att ta sig vidare i karriären. Allt ifrån affärsansvar för nya projekt till säljchef och delägare – utmaningarna väntar på dig!

VI TROR ATT DU

  • Älskar att vinna
  • Sätter laget framför jaget
  • Är lyhörd och ödmjuk

Alla väntas ta ansvar och fatta beslut som för bolaget framåt. Det medför hårt arbete även utanför den ordinarie säljrollen, ...

INTE DU

KANSKE NÅGON DU KÄNNER?

DELA MED DIG AV ANNONSEN I DINA NÄTVERK NEDAN.

ANSÖK HÄR


*se länk nedan

LÄS HELA VÅR POLICY HÄR