Salesadmin | Jobba på CAPE
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
19795
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19795,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

energiknippe med sinne för ordning?

Vi söker nu en till medarbetare till vårt Sales Admin-team.
CAPE har de senaste åren haft stora framgångar och fått in flera nya uppdrag som kräver att vi stärker upp vårt säljstöd med en hungrig person som inte är rädd för att ha flera järn i elden samtidigt!

TJÄNSTEN

Deltidsvikariat 9 månader med flexibla arbetstider.

December- September (Minimum 20 timmar i veckan)

Tjänsten som Sales Admin består i flera delar men grunden ligger i att fungera som ett säljstöd till våra säljteam. Här hjälper du till med orderläggning i systemet, assisterar i materialinsamling, samt hanterar faktureringsunderlag. Du blir en del av Sales Admin-teamet, men jobbar mycket nära de andra teamen. Du sköter också delvis kontakten med våra leverantörer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som gillar att ha flera järn i elden och som hittar energi när tempot är högt! Du tar ofta egna initaitiv och driver frågor självständigt. Du har lätt för att lära dig nya saker och du tycker att det är kul att jobba som ett team! Du är noggrann, men kan ändå hålla tempot uppe när så krävs. Du är flexibel och tycker det är roligt att skifta mellan olika arbetsuppgifter och har en stakr känsla för service.

Du behöver vara van vid att arbeta med datorer, har du goda kunskaper i Excel, Upsales eller Microsoft 365 dynamics är det meriterande meriterande, men inget måste.

INTRESSERAD?

Skicka din ansökan till jobb@capemedia.se

Tjänsten tillsätts snarast och Du blir anställd på heltid, direkt av CAPE media.

VI ERBJUDER

CAPE är ett säljbolag där en stark framgångskultur präglar vårt arbete, men också skapar en härlig och utvecklande arbetsplats. Vi skapar själva förutsättningarna att prestera resultat utöver det vanliga.

Det är viktigt för oss med en bra balans mellan hårt arbete, motion och roliga aktiviteter. Därför är träning och friskvård en del av vår strategi, en gång i veckan har vi friskvårdstimme. Vi gör mycket roliga saker tillsammans bl a en årlig resa i samband med kick-off.

För att hela tiden ligga på topp krävs också konstant utveckling och kunskapsöverföring. Vi erbjuder veckovis säljträning och medieutbildning parallellt med vårt långsiktiga utbildningsprogram – CAPE Academy. Där erbjuds du externa föreläsningar och utbildningar inom såväl mental träning som försäljning och media.

Våra 6 ledord är våra framgångsfaktorer. För all läsa mer, klicka

#CAPEjourney

Vi har sedan 2012 en årlig försäljningsökning om ca. 50%. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens industri 3 år i rad har en årlig försäljning på upp emot 100 mkr.

CAPE Medias säljare levererar resultat och affärer utöver det vanliga. Häng med på vår resa att bli Sveriges främsta säljbolag inom media!