REFUNDER

I samarbetet med Refunder säljer vi exklusiva kampanjer till deras anslutna butiker. Kanalerna innefattar främst SMS och Stand Alone, men vi har även möjlighet att göra omfattande lösningar med marknadsföring i externa kanaler som TV etc. Här får vi jobba med typiska konsumtionsvarumärken inom skönhet, mode, inredning, teknik, men också resor och upplevelser. Här jobbar vi med spännande kunder och en uppdragsgivare som är väldigt flexibel och öppen för nya idéer och kreativa upplägg, det har möjliggjort den stora tillväxten under 2020 och vi tror på fortsatt stark tillväxt under nästa år eftersom vi kommit igång så bra. 

Artiklar
“Att samarbeta med CAPE är att ha kul och känna sig trygg”

Helena La Corte är VD på Bonnier Publications AB, Nordens största utgivare av tidskrifter. Som affärspartner till Bonnier Publications är CAPE medias uppdrag att ansvara för den regionala annonsförsäljningen både digitalt och i tidningen Vi i Villa som är anrik och uppskattad i villahushållen. CAPE media ansvarar även för annonsförsäljningen i

10 år som utmanare

En tidig morgon i januari 2011 klev jag in i det som redan då var ett väletablerat säljbolag med ett 20-tal olika projekt i uppdragsportföljen och cirka 25 mkr i försäljning.