Privata affärer 

Privata affärer har guidat svenskarna i privatekonomi i över 40 år och vårt uppdrag att stärka den digitala affären mot deras medlemmar. Målgruppen är övervägande män (75%) mellan 45 och 65 år med god ekonomi. Detta är i skrivande stund ett helt nytt projekt inför 2021 men vi ser väldiga goda möjligheter att nå höga försäljningssiffror redan första året. Det känns extra roligt att jobba med en uppdragsgivare som  Privata affärer som hjälper så många människor att ha ett hälsosamt sparande och lyckas med sina investeringar. 

Artiklar
“Att samarbeta med CAPE är att ha kul och känna sig trygg”

Helena La Corte är VD på Bonnier Publications AB, Nordens största utgivare av tidskrifter. Som affärspartner till Bonnier Publications är CAPE medias uppdrag att ansvara för den regionala annonsförsäljningen både digitalt och i tidningen Vi i Villa som är anrik och uppskattad i villahushållen. CAPE media ansvarar även för annonsförsäljningen i

10 år som utmanare

En tidig morgon i januari 2011 klev jag in i det som redan då var ett väletablerat säljbolag med ett 20-tal olika projekt i uppdragsportföljen och cirka 25 mkr i försäljning.