NEWS 55


Det finns ett ställe där alla 55-plussare hittar nyheter som berör just dem. Det är NEWS 55, en nyhetssite som bevakar och rapporterar varje dag. Vi jobbar med nyhetsbrev och native-artiklar mot den mycket lojala medlemsdatabasen. Det bästa med samarbetet är kreativiteten och friheten med att jobba mot en väldigt tydlig målgrupp. Vi har under året slagit intäktsrekord med News55 och tillväxtpotentialen är enorm i och med att vi verkligen hittat formen för att jobba med artiklar.
De annonsörer du ofta hittar här är Apoteket, Riksbyggen, Vinannonsörer, Expressen, BankID med flera.

Artiklar
“Att samarbeta med CAPE är att ha kul och känna sig trygg”

Helena La Corte är VD på Bonnier Publications AB, Nordens största utgivare av tidskrifter. Som affärspartner till Bonnier Publications är CAPE medias uppdrag att ansvara för den regionala annonsförsäljningen både digitalt och i tidningen Vi i Villa som är anrik och uppskattad i villahushållen. CAPE media ansvarar även för annonsförsäljningen i

10 år som utmanare

En tidig morgon i januari 2011 klev jag in i det som redan då var ett väletablerat säljbolag med ett 20-tal olika projekt i uppdragsportföljen och cirka 25 mkr i försäljning.