En pratstund med Linda | capemedia.se
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
20034
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20034,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En pratstund med Linda

Linda är en av våra nyaste stjärnor som började i Vi i Villa-teamet, men har fortsatt sin karriär till hitta.se-teamet med strålande resultat.

VEM ÄR DU I DITT YRKESLIV?

Mitt mål just nu är att bli en riktigt duktig företagssäljare! För att bli det behöver jag bli utbildad, coachad och peppad, även när det dalar. Jag behöver känna att man tar hand om mig som anställd men också ställer rimliga krav på mig!

 

VAD HANDLAR JOBBet OM FÖR DIG?

För mig handlar jobbet om att utvecklas både som person och inom yrkesmässigt, jag vill utöka min kompetens, men också bli en rikare människa socialt sett. Inkomst är också viktigt när jag väljer arbetsplats. Jag vill ju bli starkare inom de områden där jag kanske är svag, men det är också viktigt att min arbetsgivare mina kvalitéer och kan utnyttja dem på bästa sätt. Därför bytte jag team, hitta.se-försäljningen är lite snabbare och hårdare, det passar mig!

 

VARFÖR GILLAR DU ATT JOBBA MED SÄLJ?

Jag tror att jag alltid varit en säljare! Jag gillar att sätta mig in i hur människor tänker och argumentera för en lösning, jag är väldigt positiv och lösningsorienterad. Sen är ju ruset man får efter ett sälj underbart! Det är ju bara jag som åstadkommit det för mig själv!

 

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG PÅ DIN ARBETSPLATS?

Jag är väldigt glad över att vara på en arbetsplats där det hela tiden händer något! Att man kan få en utbildning direkt av VD:n eller att få vara med i diskussionen om förbättring i bolaget, det gör CAPE till ett väldigt sammansvetsat bolag där man jobbar hårt för att alla ska gå åt samma håll och ha likvärdiga mål.

På CAPE finns en känsla av att jag är med och driver företaget, som en egenföretagare, men i grupp!

Högt i tak och god stämning är viktigt för mig men också att det känns seriöst och utvecklande! Det är också viktigt för mig att medarbetare hjälper varandra och inte fryser ut varann.

Det som är så speciellt med CAPE är att trots alla framgångar glömmer man aldrig bort att alla är en del av den framgången. Som säljare och medarbetare blir man lyssnad på och tagen på allvar. Sen så är det väldigt motiverande att se cheferna jobba så hårt som de gör, här sitter de inte i fikarummet hela dagarna med en kaffekopp inte!

 

VARFÖR CAPE?

Jag har alltid tagit mycket plats, förutom på min arbetsplats. Det har jag blivit mycket bättre på och CAPE är en bra plats för det. Jag har alltid haft ett starkt självförtroende i privatlivet, det jobbar jag mycket med i arbetslivet. På CAPE blir jag alltid hörd och det sitter inte en massa prestige i väggarna. Då vågar man fråga, men det är också okej att göra fel. Som Tobias brukar säga så är ett dåligt beslut bättre än inget beslut alls.

 

Annars är jag en klumpig, fnittrig och omtänksam tjej med en touch av prestationsångest! Jag lär mig på bästa sätt genom att se, höra & göra, då är det viktigt att det finns någon att ta rygg på, det finns här!