LAGERLINGS

Lagerling är ett exklusivt magasin som delas ut till boende  på Östermalm och Djurgården som äger sin egen bostad. Det roligaste med att arbeta med ett sånt fint magasin är att det är väldigt uppskattat hos både läsare och annonsörer och därför har väldigt trogna kunder. Vi har många idéer för hur vi skulle kunna driva tillväxt, men Lagerlings själva är inte beroende av affären utan ser den främst som en egen marknadskanal varför vi inte ser så stor tillväxtpotential i projektet. Trots detta siktar på en tillväxt på 10% nästa år eftersom vi upplever att vi kan öka priserna på befintliga annonsörer som gärna återkommer, exempelvis Nymans Ur, Sjöö Sandström, NK, Newport, Slettvoll, Bibliotekstan, Sigtuna Humanistiska Läroverk, Lundsbergs Skola, och olika fondförvaltare.

Artiklar
“Att samarbeta med CAPE är att ha kul och känna sig trygg”

Helena La Corte är VD på Bonnier Publications AB, Nordens största utgivare av tidskrifter. Som affärspartner till Bonnier Publications är CAPE medias uppdrag att ansvara för den regionala annonsförsäljningen både digitalt och i tidningen Vi i Villa som är anrik och uppskattad i villahushållen. CAPE media ansvarar även för annonsförsäljningen i

10 år som utmanare

En tidig morgon i januari 2011 klev jag in i det som redan då var ett väletablerat säljbolag med ett 20-tal olika projekt i uppdragsportföljen och cirka 25 mkr i försäljning.