Helena berättar om Vi i Villas samarbete med CAPE | capemedia.se
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
20093
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Helena om samarbetet med CAPE

Helena är VD på Bonnier Publications som är ansvarig utgivare av bl a Vi i Villa, samt alla deras digitala kanaler. Samarbetet med CAPE har pågått sedan 2013 då vi initialt tog över den regionala försäljningen.

 

VAD VAR VIKTIGT FÖR ER I VALET AV ETT SÄLJBOLAG?

För mig var det viktigt att välja ett säljbolag med långsiktiga strategiska mål såväl som prioriterade kortsiktiga och hög aktivitetsnivå. Min erfarenhet är att vid anlitande av Cape Media för ett uppdrag – OM de tar sig an uppdraget – så levererar de utifrån de målsättningar som har satts upp. Ofta överlevererar de också.

VAD GÖR CAPE TILL RÄTT SÄLJPARTNER FÖR ER?

Leveransen mot målen. De är även öppna för att lyssna på idéer kring nya produkter och fungerar som en diskussionspartner i att välja rätt produkter att satsa på strategiskt.

VAD ÄR DU MEST NÖJD MED I SAMARBETET MED CAPE?

De affärsmässiga diskussionerna och leverans mot uppsatta målsättningar. Den höga aktivitetsnivån.

VAD KAN DU SÄGA OM UTVECKLINGEN AV ERT SAMARBETE?

Vi har sedan vi anlitade Cape Media för första gången, vilket var 2014, utökat vårt samarbete markant till att omfatta flera produkter och Titlar – både digitalt och i print. Och min plan är att fortsätta med det.

Cape Media har en mycket stor betydelse för vår affär idag. En stor del av våra intäkter idag i våra huvudprodukter skapas av Cape Media
HUR VILL NI UTVECKLA ERT SAMARBETE I FRAMTIDEN?

Hitta fler produkter för vår målgrupp där Cape Media kan agera vår säljpartner.

VILKA ÄR CAPES FRÄMSTA STYRKOR?

Hög aktivitetsnivå, kämparglöd och kunskap inom främst telefonförsäljning. Detta i kombination med att kunna se långsiktigt på uppdraget för att kunna maximera utfallet år efter år.