BP Cross Border

Cross Border-titlarna är ett paket av magasinstitlar i flera olika segment som ges ut i Sverige, Norge och Danmark. Vi säljer annonser i print, nyhetsbrev samt banner-annonsering. Tillväxtpotentialen framöver ser vi främst de digitala produkterna eftersom trafiken är väldigt hög. Här får vi möjlighet att verkligen vara breda i prospekteringen och bearbeta både smått och stort och framförallt sälja på målgruppen som i alla titlarna är välutbildade, prenumeranter med hög snittinkomst, både män & kvinnor fördelat på olika titlar. Typiska annonsörer är JamboTours, Rolex, AstroSweden och ArkivDigital.

Artiklar
“Att samarbeta med CAPE är att ha kul och känna sig trygg”

Helena La Corte är VD på Bonnier Publications AB, Nordens största utgivare av tidskrifter. Som affärspartner till Bonnier Publications är CAPE medias uppdrag att ansvara för den regionala annonsförsäljningen både digitalt och i tidningen Vi i Villa som är anrik och uppskattad i villahushållen. CAPE media ansvarar även för annonsförsäljningen i

10 år som utmanare

En tidig morgon i januari 2011 klev jag in i det som redan då var ett väletablerat säljbolag med ett 20-tal olika projekt i uppdragsportföljen och cirka 25 mkr i försäljning.