Behandling av personuppgifter
Vi på CAPE media vill att du ska känna dig trygg över vår hantering av dina personuppgifter.
Från den 25 maj 2018 gäller en gemensam dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), i hela EU. Syftet är bl.a. att ställa högre krav på hur företag och organisationer behandlar personuppgifter och digitala fotavtryck. Du kan läsa mer om förordningen på Datainspektionens webbplats

Vad är en personuppgift?
En personuppgift är en upplysning som handlar om dig och identifierar dig personligen. Exempel på personuppgifter är namn, e-postadress, telefonnummer, bild, ljudupptagning eller personnummer.

Hur och varför samlar vi in och behandlar personuppgifter?
Personuppgifter kan samlas in på olika ställen och för olika ändamål, men vårt enda syfte är för vår rekrytering och de uppgifter som samlas in kommer direkt ifrån den ansökande, eller någon i den personens närhet.

Vi sparar enbart dina kontaktuppgifter (e-postadress och/eller mobiltelefonnummer). Dessa uppgifter behöver vi för att kunna komma i kontakt med dig för en ev anställning, eller för att nå ut med andra tjänster vi annonserar för.

Hur sparas kontaktuppgifterna?
Även om du inte är aktuell för en tjänst denna gång, kan du vara det längre fram. Vi sparar därför dig i vårt nätverk till framtida rekryteringar. Skulle du vilja uppdatera dina kontaktuppgifter är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med det.

Hantering av cookies
En cookie är en liten textfil, som lagras på användaren hårddisk vid besök på webbplatser. Vi använder enbart cookies för att lagra opersonlig besöksstatistik i Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. (”Google”). För att förbättra webbplatsen använder Google Analytics cookies, dvs. textfiler som placeras i din dator för att kunna användningen av webbsidan. Informationen som genereras av sådan cookie genom din användning av webbsidan (inklusive er IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google.

Cookien ligger lagrad i din dator tills du själv tar bort den. Om du vill undvika lagring av cookies kan du stänga av funktionen i webbläsaren. Beroende av vilken webbläsare du använder så går du tillväga på olika sätt.

Personuppgiftsbehandling vid marknadsföring i sociala nätverk
Vi delar opersonliga beteendedata som t.ex. intressen och sökningar med sociala plattformar som Facebook och Instagram genom ett skript på hemsidan. Facebook och Instagram kan komma att koppla ihop beteendedata med information lagrad i de sociala nätverken för att sända erbjudanden och visa annonser i ditt flöde. Vill du begränsa denna funktion gör du det i inställningarna för dina konton på de sociala plattformarna.

Vilka personuppgifter delar vi med andra?
Vi delar inte dina kontaktuppgifter med andra aktörer.

För övriga frågor, tveka inte att kontakta oss!

CAPE Media AB

info@capemedia.se

Sandhamnsgatan 63 A

11221 Stockholm