Vi ansvarar för hela eller delar av annonsförsäljningen
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
20482
page-template-default,page,page-id-20482,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

OM OSS

Din externa säljpartner

Vi är ett säljbolag inom media. I vår affärsidé ingår att ansvara för hela eller delar av annonsförsäljningen och arbeta mot uppsatta säljmål, men för oss stannar det inte där.

För att kunna tillföra värde på längre sikt tar vi också ett affärsutvecklande ansvar och utvecklar befintlig försäljning genom att hitta nya intäktsben.
Det kräver ett större engagemang och en djupare förståelse för affären, vilket gör oss till en värdefull affärspartner att hålla i handen under en lång tid framöver.

  • KUNSKAP

  • EFFEKTIVITET

  • RESULTAT

20

UPPDRAG

29

MEDARBETARE

6

FRAMGÅNGSFAKTORER

100

PROCENT

Vad kan vi hjälpa er med?

Alla våra uppdrag är unika på sitt sätt, men med vår erfarenhet har vi hittat en modell för att driva varje projekt effektivt och hjälpa våra uppdragsgivare att utveckla affären!

FÖRSÄLJNING

Vi agerar som extern säljorganisation för våra uppdragsgivare. Vi upprättar ett dedikerat team som med sin kunskap och erfarenhet ansvarar för hela eller delar av annonsaffären.

UTBILDNING

Vi ger våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar för att lyckas och bli en av branschens bästa mediesäljare! Genom utbildningsprogrammet CAPE academy säkerställer vi att alla anställda ständigt utvecklas och kan ta nya utmaningar.

AFFÄRSUTVECKLING

Vi tar ett aktivt ansvar för att affärsutveckla och skapa nya intäkter för våra uppdragsgivare. De får ta del av vår långa erfarenhet, vårt starka affärsfokus och vår förmåga att hitta nya affärmöjligheter.

SÄLJLEDNING

Varje medarbetare jobbar mot tydligt uppsatta mål på individnivå och projektbasis. Vår organisation stärker också arbetet i team med säljträning, utbildning och måluppföljning. Vi är extremt mätbara i allt vi gör och styr alltid mot målen.

Ett par ord från VD

Tobias är bolagets VD siena 2011 och har under sina år sett bolaget att gå igenom stålbad och säga upp merparten av sina anställda och uppdrag, till att bygga upp organisationen till den befintliga, trefaldigt Gasellprisade.

Skärmavbild 2018-05-14 kl. 14.46.32

Tobias är bolagets VD sedan 2011. Tobias var tidigare försäljningschef på försäkringsförmedlaren Insplanet och har ett brinnande intresse för just försäljning. När han inte jobbar hårt bygger han gärna en bokhylla eller tar båten ut till skärgården.

TOBIAS
VD
C

APE har funnits med i branschen sedan 2001 och det ger oss en fantastisk inblick i branschens historia, men också möjlighet att lära av vår egen.
Vi törs säga att vi ligger i framkant och är väl rustade för att möta de utmaningar som annonsmarknaden och mediebranschen står inför idag.
Vi är idag ett säljbolag inom media som inriktar oss på de delar av annonsförsäljningen som mediehusens egen säljorganisation har utmaningar med, den delen av affären som ofta är mer resurskrävande och bygger på en mer aktivitetsdriven försäljning.

Vi har en modern säljorganisation med ca. 30 anställda och omsätter idag ca. 60 mkr i årlig försäljning.

Vi kavlar upp ärmarna och skitar ner oss där andra inte vill, kan eller har resurser för det

Vår framgång bygger på en stark affärskultur, det betyder ett stark affärsfokus och kunskap om hur vi tillsammans blir framgångsrika. Jag tror att det grundar sig i att alla anställda känner ansvar och delaktighet.
I vår vision står att vi sa bli Sveriges främsta säljbolag, det kämpar vi för varje dag och vår resa har precis startat på nytt. Följ med!

#CAPEjourney