Mediesäljare | följ med på resan på Sveriges främsta säljbolag inom media
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
19770
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19770,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

LEDIGA JOBB

Följ med på resan

Från starten 2001, genom lågkonjunktur och mediebranschen förutspådda död, från print till digitalt revolution. Vi har gjort en fantastisk resa och den har bara börjat. 2016 utsågs vi till gasellföretag och sålde annonser för över 60 mkr. Vi öppnade vårt första kontor utanför Stockholm och 2017 ska vi nå försäljning på uppemot 100 mkr. Vi har dagligen förfrågningar från nya uppdragsgivare och tittar på fler marknader utanför Sverige. Vi behöver fylla på besättningen med fler härliga människor som vill följa med på resan!

Är du äventyrslysten, positiv, tävlingsinriktad och driven av framgång? Då kan du vara den vi söker!

ERFARENHET0%
KVALITETSSÄKRADE PROCESSER0%
EFFEKTIV SÄLJLEDNING0%
HÖG KUNSKAPSNIVÅ0%
ENGAGEMANG0%

SALES ADMINISTRATOR

CAPE är ett säljbolag där en stark framgångskultur präglar vårt arbete, men också skapar en härlig och utvecklande arbetsplats. Vi skapar själva förutsättningarna att prestera resultat utöver det vanliga

Energiknippe med ordningssinne?

Vi söker nu en till medarbetare till vårt Sales Admin-team.
CAPE har de senaste åren haft stora framgångar och fått in flera nya uppdrag som kräver att vi stärker upp vårt säljstöd med en hungrig person som inte är rädd för att ha flera järn i elden samtidigt!

Tid kvar till nästa kick-off

Starka magasinstitlar söker fotointresserad mediesäljare att resa in i framtiden med!

Sedan hösten 2016 har vi tagit över ansvaret för Bonnier Publications samtliga magasinstitlar. Vårt uppdrag är tydligt – vi ska skapa tillväxt i en traditionell affär. Vi har hittills presterat över förväntan och är nu redo att växla upp med ytterligare en person för att ge ökat fokus åt fler titlar.

 

BONNIERMAGASIN

Vi har en platt och kostnadseffektiv organisation där transparens och delaktighet är en viktig komponent. Det gör att vi ger stort utrymme åt individen att själv fatta beslut och föra både bolaget och den egna affären framåt.

VAD SÄGER TEAMET?

Ingen vet bättre vad vi gör, eller hur det är att vara en del av CAPEn än våra medarbetare!
Lyssna på vad några av våra medarbetare har att säga om att jobba på CAPE.

18

UPPDRAG

29

MEDARBETARE

6

VÄRDEORD

100

PROCENT

Hittar du inget här? Tveka inte att komma in med en spontanansökan!