Mediesäljare | följ med på resan på Sveriges främsta säljbolag inom media
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
19770
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19770,page-child,parent-pageid-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

LEDIGA JOBB

Följ med på resan

Från starten 2001, genom lågkonjunktur och mediebranschen förutspådda död, från print till digitalt revolution. Vi har gjort en fantastisk resa och den har bara börjat. 2016 utsågs vi till gasellföretag och sålde annonser för över 60 mkr. Vi öppnade vårt första kontor utanför Stockholm och 2017 ska vi nå försäljning på uppemot 100 mkr. Vi har dagligen förfrågningar från nya uppdragsgivare och tittar på fler marknader utanför Sverige. Vi behöver fylla på besättningen med fler härliga människor som vill följa med på resan!

Är du äventyrslysten, positiv, tävlingsinriktad och driven av framgång? Då kan du vara den vi söker!

ERFARENHET0%
KVALITETSSÄKRADE PROCESSER0%
EFFEKTIV SÄLJLEDNING0%
HÖG KUNSKAPSNIVÅ0%
ENGAGEMANG0%
Nu söker vi fler mediesäljare till ett av våra högpresterande team!

Söker du en fartfylld roll och älskar att jobba mot högt uppsatta mål? Är ansvar och ödmjukhet en del av ditt DNA? Drivs du dessutom av att lyckas med sådant som andra inte tror är möjligt? Då kan vår gemenskap och laganda vara det bränsle du behöver!

VI I VILLA

CAPE är ett snabbt växande företag. Därför väntar nya utmanande roller inom kort för den som är ivrig att ta sig vidare i karriären. Allt ifrån affärsansvar för nya projekt till säljchef och delägare - utmaningarna väntar på dig!

Hittar du inget här? Tveka inte att komma in med en spontanansökan!

SALES ADMIN

Vi söker nu en till medarbetare till vårt Sales Admin-team.
CAPE har de senaste åren haft stora framgångar och fått in flera nya uppdrag som kräver att vi stärker upp vårt säljstöd med en hungrig person som inte är rädd för att ha flera järn i elden samtidigt!
Vikarierande Sales Admin till teamet i Stockholm

Är du ett energiknippe med sinne för ordning? Vi söker dig som gillar att ha flera järn i elden och som hittar energi när tempot är högt! Du är noggrann, men kan ändå hålla tempot uppe när så krävs. Är du vår nästa Sales Admin?

VAD SÄGER TEAMET?

Ingen vet bättre vad vi gör, eller hur det är att vara en del av CAPEn än våra medarbetare!
Lyssna på vad några av våra medarbetare har att säga om att jobba på CAPE.

18

UPPDRAG

29

MEDARBETARE

6

VÄRDEORD

100

PROCENT

Hittar du inget här? Tveka inte att komma in med en spontanansökan!