fbpx

JOBBA HOS OSS

Därför ska du jobba hos oss

Vår affärsidé bygger på att vi ska erbjuda våra kunder kunskap och insikt. Det är ett löfte vi ger våra kunder och det ställer krav på våra medarbetare men också på oss som organisation. Vi tror på individuell utveckling genom coachning och en feedbackkultur som uppmuntrar till att våga göra misstag.

LEDIGA JOBB

NYTT JOBB 

Lagspelare med intresse för Mat och Vin

Just nu söker vi en affärsansvarig för projektet VEGO som ingår i vårt dotterbolag, Vegoriket AB som är grundat av vego-profilen Mattias Kristiansson. 

VEGO-projektet består av magasinet VEGO som är Sveriges största magasin för vegansk mat. Utöver det har VEGO stora plattformat på sociala mediekanaler, främst instagram och facebook och Vegopodden, men kanalerna utvecklas hela tiden. Du kommer att arbeta nära Mattias och sälja allt ifrån mindre annonsering till större konceptuella lösningar.

SALES

PRODUCTION

NYTT JOBB 

Campaign Manager med sinne för nyhetsbrev

Vi älskar att göra riktigt bra nyhetsbrev. Därför söker vi en Campaign Manager som har förmågan att utforma attraktiva utskick med effektiv kommunikation i text och bild, med kompetens och intresse för analys och optimering, kombinerat med ett skarpt ordningssinne.

Som Campaign Manager på CAPE media kommer du arbeta i flera av våra projekt och med flera varumärken, initialt främst inom mat och dryck. Du kommer ansvara för att driva engagemang i våra nyhetsbrev och sociala medier, både för kunds räkning och för våra egna redaktionella varumärken.

OM OSS

Vad är ett modernt mediebolag?

CAPE Media är ett mediebolag som jobbar med uppdragsförsäljning, medieproduktion och affärsutveckling.

Vi hjälper annonsköpare i Sverige att göra bra medieval som de själva förstår och kan motivera med svaret på varför det är ett bra val. Vi hjälper våra kunder att växa och drivs av visionen att göra våra kunder så pass nöjda och övertygade i sin kontakt med oss att de köper aktier i bolaget när vi går till börsen 2025. 

KULTUR
 

"Hellre ett dåligt beslut än inget beslut alls"

Vi vet att utveckling och möjligheten att snabbt avancera i yrkesrollen är sådant som motiverar våra medarbetare.

Det också något vi kan erbjuda som större bolag inte har samma möjlighet till. Men det kräver både modiga och driftiga medarbetare som vågar fatta beslut. Det behöver också vara ok att göra misstag, för vi tror på att en kultur som uppmuntrar till misstag också underlättar till att ta initiativ. Detta betyder inte att vi är nonchalanta och oaktsamma, istället förpliktigar det till att dela våra erfarenheter och insikter med varandra för att lära som grupp.

KARRIÄR

Jobba hos oss

Vi söker dig som drivs av att hjälpa företag att utvecklas och lyckas med sin tillväxt! Här kommer din vardag att präglas av utveckling – både för egen del, bolagets och framförallt kundernas del. 

Du, ges alla förutsättningar att lyckas med en närvarande gruppchef och engagerade kollegor som stöttar och kunskapsdelar dagligen.

ARBETSSÄTT
01 KOLL

Planera, följ upp och förbättra. Genomför enligt CAPE’s processer och låt kunder, leverantörer och kollegor känna att vi har koll.

02 KUNSKAP

Vi hjälper annonsörerna göra medieval de förstår. Vi tar initiativ till att hitta ny kunskap och delar kunskap med varandra. Tillsammans utvecklas vi snabbare.

03 INITIATIV

Vi tar initiativ för våra kunders skull och vår egen utveckling. Vi löser ev problem direkt och värderar att hellre fatta ett beslut än att inte göra något.

LEDNING
 

Så bra att våra kunder vill köpa in sig i bolaget!

 

Vi har uttalat ett mål om att ta bolaget till börsen med våra kunder som investerare.

Det är ett mål som formulerats för att göra vår vision mätbar och konkret. Det gör nämligen att vi i hela organisationen, i allt vi gör måste se till att vi arbetar för våra kunders bästa och för att skapa långsiktiga värden. Vi måste göra våra kunder nöjda och imponerade genom hela sin upplevelse av CAPE Media och vi måste dessutom arbeta för att de ska bli fler!  

 

 

 

 

 

Ledningsgruppen består av Marknadschef, Försäljningschef, Affärsutvecklingschef, Produktionledare och VD och tillsammans arbetar de för att ta bolaget mot målet.

UTMÄRKELSER

 

CAPE Awards

Ett sätt att fira framgångar och lyfta prestationer
utöver det vanliga

Varje år delar vi ut de viktiga och eftertraktade utmärkelserna i CAPE Awards som innefattar Årets Säljare, Årets Nykundssäljare, Årets Medarbetare och Årets Prestation. I år har vi även adderat Årets Nativesäljare.

Vi har en regelrätt ceremoni med prisutdelning och tacktal. Vinnarna får ett diplom, en fin present och möjligheten att åka på en speciell reseupplevelse tillsammans med de andra pristagarna och VD. Resorna har bl a gått till Island och Lofoten. Temat är kopplat till våra värden kolla, kunskap och initiativ och ska gärna inkludera annorlunda naturupplevelser och spännande aktiviteter. 

LÄS OM FÖRRA ÅRETS PRISTAGARE—->

GREKLAND - 2019
KROATIEN - 2018
LOFOTEN - 2019
LOFOTEN - 2019

Följ med på resan

Vi har uttalat ett mål om att ta bolaget till börsen. Det målet är främst formulerat för att göra vår vision mätbar. 

För att en riktad emission till våra kunder ska bli fulltecknad krävs nämligen en rad olika delar som vi kommer att få jobba hårt med och som kommer att driva bolaget framåt. Dels behöver vi ha tillräckligt många kunder att kommunicera erbjudandet till, dels måste kunderna vara tillräckligt nöjda och imponerade genom hela sin upplevelse av CAPE Media. 

Det är en grundförutsättning för att emissionen ska bli lyckad och att vi därmed når visionen.

Varje år håller vi en ceremoni där vi utser årets prestationer inom respektive område och priset är en resa utöver det vanliga. Några av våra resmål har inkluderat djuphavsfiske i Lofoten och bada i varma källor på Island.

Connecta med oss!

Har du kunskaper vi inte söker just nu?

Vi letar alltid efter nya talanger som kan lyfta våra team och bli en medarbetare att nå nya nivåer med. Vi använder Teamtailors verktyg för att ta hand om alla våra kandidater och om du “Connectar” med oss blir du en del av vårt kontaktnät och få snabbt reda på när nya jobb annonseras.

KARRIÄR

CAPE Awards

Ett sätt att fira framgångar och lyfta prestationer utöver det vanliga

Felix vann ”Årets medarbetare” 2020 Själv tycker Felix om att jobba med ledarskap och tycker säljet är fruktansvärt roligt också, något som bara bekräftar varför han vann priset.
– Jag jobbade mycket på att sprida glädje och vara positiv varje dag för att ge mycket energi, samtidigt som jag jobbade målmedvetet och tog mitt jobb på fullaste allvar. Mitt sätt att jobba så fokuserat inspirerade också.