Grattis Göteborg! | capemedia.se
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
annonsförsäljning, mediasäljare, mediesäljare,
19913
post-template-default,single,single-post,postid-19913,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Grattis Göteborg!

Nu öppnar CAPE Media upp sitt första kontor utanför Stockholm

Nu har vi startat igång vårt kontor i Göteborg. Vi smygstartade redan innan årsskiftet när vår kontorsansvarige, Calle Widbom fick sätta grunden för vårt andra kontor. Sedan ett par veckor har vår andra medarbetare, Daniel Hansby kommit på plats och idag kan vi stoltsera med att kontoret kommit igång på allvar då även Daniel har gjort sina första affärer.

Vår fortsatta tillväxt är helt och hållet kopplad till en personell tillväxt. Vi är beroende av vår förmåga att attrahera fler duktiga mediesäljare som vi kan utveckla och ge förutsättningar att växa med bolaget. Minst lika viktigt är det också att vi är fortsatt duktiga på att behålla och utveckla alla medarbetare, så att vi utvecklar vår lust och passion för att göra bra affärer och utveckla bolaget i rätt riktning.

Jag är väldigt stolt och glad över att vi nu tar det här steget. Det ger oss bra förutsättningar att växa vidare och anställa fler talangfulla och engagerade medarbetare utanför Stockholm.

Därför känns det lite extra roligt att vi öppnar vårt andra kontor just i Göteborg. Det är nämligen i huvudsak ett resultat av att vi fått tillbaka en duktig och omtyckt medarbetare som lämnade bolaget i slutet av 2015. Han sökte sig tillbaka till sina rötter i Göteborg och prövade vingarna på andra bolag i väst. Men efter en tid blev längtan tillbaka till CAPE alldeles för stark och vi alla jublade när Calle Widbom visade intresse för att bygga vidare på vår framgångssaga i Göteborg. Sagt och gjort, vi bestämde oss för att öppna nästa kontor i Göteborg tack vare Calle.

Nu har Calle anställt Daniel Hansby och tillsammans ska de bygga upp CAPE i Göteborg. Resan fortsätter och vi siktar på att vara fem personer på plats i slutet av året. Tillsammans med Jonatan Söderström (affärsansvarig) ska kontoret ansvara för ett nytt affärsben i vårt samarbete med Bonnier Publications och Vi i villa.

Det är ett nytt spännande steg i vår utveckling, nu är vi halvvägs till Oslo!

Är du intresserad av att höra mer om vårt kontor i Göteborg,

tag kontakt med Calle eller Jonatan.

 

Calle Widbom, 0739-73 93 47
Jonatan Söderström, 0707-82 94 18