Ett händelserikt och roligt år att summera | capemedia.se
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
säljbolag: annonsförsäljning: mediasälj: mediaförsäljning
19679
post-template-default,single,single-post,postid-19679,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ett händelserikt och roligt år att summera

En stund för reflektion


Vi är så glada och stolta över vad vi åstadkommit under året

Vår vardag som ett aktivitetsdrivet säljbolag är otroligt stressig – fylld av mål som ska uppnås, deadlines som ska hållas och  nya affärer som ska utvecklas. Det gör att vi normalt sett har svårt att ta oss tid att reflektera över allt vi gör och framförallt allt bra vi åstadkommer hela tiden. Det får emellanåt samlas på hög och vänta till ett senare tillfälle.

Att jobba med annonsförsäljning innebär att vi ständigt jobbar mot olika deadlines. Det gör också att vi aldrig känner att vi har tillräckligt med tid, dagarna och veckorna är för korta. Livet rusar på i ett högt tempo.

Det känns därför viktigt att få summera året i lugn och ro och få tid att varva ned och ta in livet fullt ut för ett tag.

Det är människorna i och omkring bolaget som ska tackas

Det finns så mycket att räkna upp det här året. Några av de sakerna är såklart att vår affär vuxit ca. 50% på alla håll mot föregående år. Vi är 50% fler medarbetare, vi har sålt annonsutrymme för över 50% mer och omsätter 50% mer mot föregående år. Vi har flyttat in i en större lokal, öppnat kontor i Göteborg, utvecklat många av våra befintliga samarbeten och utvecklat nya affärer åt våra uppdragsgivare. Dessutom har vi utökat vår portfölj med flera intressanta och roliga uppdrag att växa med. Det är vi väldigt stolta och smickrade över förstås!

Vi har också en fantastisk segling i Kroatien att minnas och se tillbaka på. Det var ett värdefullt kvitto för oss alla på att vi åstadkommit så otroligt mycket senaste tiden. Vi blev också utsedda till Gasell 2016 av Dagens industri. Även det en kvittens på att vi kommit en bra bit på vägen och lyckats bygga ett bolag som är både lönsamt och skapar värden och möjligheter åt uppdragsgivare, kunder och anställda.

Jag känner mig både stolt och rörd över att vara en del av detta och vill tacka alla fantastiska människor som varit med och bidragit till vårt händelserika och glädjefyllda år. Främst alla fantastiska människor som är ombord på CAPE Media och sliter hårt för att nå våra mål varje dag. Men också alla våra fantastiska uppdragsgivare som tillsammans med oss skapar möjligheter och förutsättningar för oss att bygga framgångsrika affärer. Till slut också alla de kunder vi arbetat med under året som ger oss förtroendet att hjälpa dem i deras annonsköp och marknadsstrategier.

Därför ger vi HOPP i jul!

Det känns också viktigt att uppmärksamma er alla på att vi tillsammans skapat möjligheter till att hjälpa och stötta Barncancerfonden. Med våra gemensamma insatser kan vi nu bidra till modern barncancerforskning, stötta drabbade barn och deras familjer och komma närmare drömmen om att alla barn ska överleva.

Tack för att vi tillsammans skapat de möjligheterna. Det gör mig fantastiskt stolt och glad!

Mot nya framsteg, vidare utveckling och mycket glädje 2017. God jul och gott nytt år!

önskar Tobias med kollegor

Barncancerfondens Julknapp 2016