| capemedia.se
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
20521
post-template-default,single,single-post,postid-20521,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ekonomichef på CAPE Media AB

CAPE media är en av landets mest framgångsrika säljbolag inom mediebranchen. Vi satsar högt och stort och inom de närmsta åren kommer vi att ta en position som nordens främsta sälj- och affärsutveckingspartner inom media. Det betyder att vi behöver kliva utanför vår ordinarie affärsmodell och söker därför en person som är beredd att kasta ankar och ta rollen som vår nya ekonomichef!

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär löpande arbete och ansvar för bolagets ekonomi i form av redovisning och bokföring, budget och budgetuppföljning, rapportering och uppföljning av nyckeltal. Du kommer också att vara delaktig i avtalsskrivning med våra partners och uppdragsgivare. Du jobbar nära och tillsammans med VD och ingår i ledningsgruppen där du bidrar till arbetet med bolagets affärsutveckling.

CAPE Media är också delägare i ett bolag som är noterat på en handelsplats. Det innebär att du i ditt arbete har ett ekonomiansvar även för detta bolag. Det är därför meriterande erfarenhet av rapportering i börsnoterat bolag. Arbetstiden fördelas mellan dessa två bolag.

Lön: Efter överenskommelse
Tillträde: Så snart som möjligt
FORMELL KUNSKAP

Du är utbildad Civilekonom eller motsvarande. Du har följande erfarenheter

Ekonomistyrning
 • Erfarenhet av budgetarbete och uppföljning
 • Erfarenhet av ekonomistyrning och rapportering, nyckeltalsuppföljning mm

 

Redovisning/bokföring
 • Mycket stor erfarenhet av löpande redovisning/bokföring.
 • Meriterande om du arbetet i Fortnox. (eller liknande redovisningsprogram)
 • Van att upprätta månadsbokslut
 • Deklarationer (moms, sociala avgifter)
 • Erfarenhet av löneutbetalningar
 • Erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, kassaflöde, upprätta likviditetsprognoser mm
 • Erfarenhet av rapportering i noterat bolag, kunskap om börsregler mm

 

Excel
 • Du bör ha mycket goda kunskaper och vana av att arbeta och skapa rapporter i Excel.

VI TROR ATT DU:

 • Har en ”prestigelös personlighet”, det innebär att du lätt blir en del av organisationen och anammar vår laget-före-jaget-kultur
 • Tar egna initiativ och har förmågan att skifta mellan arbetsuppgifter
 • Drivs av en vilja att utvecklas och vara en del av ett bolag i stark tillväxt.
 • Gillar att vara en del av ett team

CAPE media grundades 2001 och har tagit sig igenom 20 år av en föränderlig mediebransch. 2011 gjorde vi en stor strategisk vändning och började arbetet med att ta en position i branschen på riktigt. Med devisen ”Vi ska förändra sättet att sälja media” har vi positionerat oss som en av de starkaste säljpartners våra uppdragsgivare kan ha och de senaste tre åren har det dessutom visat sig med utnämningar från DI Gasell och vi är nu kvalificerade ”Mästargaseller”. På vår fortsatta resa kommer vi att fortsätta växa med uppdragsförsäljning inom media, men vi har också säkrat vår position genom att utveckla produktsegment i egna bolag. CAPE media kommer alltid att vara en säljmaskin, men nu kan vi också skapa nya produkter med stark tillväxt understött av en säljorganisation i världsklass. På 3 till 5 års sikt tar vi på riktigt platsen som Nordens främsta sälj- och affärsutvecklingspartner!