Att kunna bidra känns fantastiskt! | capemedia.se
CAPE Media är ett säljbolag inom media, med lång erfarenhet av annonsförsäljning i print och på webben samt försäljning av sponsorskap och event. Våra uppdragsgivare anlitar oss som extern säljpartner för att ansvara för annonsförsäljningen i deras medier. I utbyte får de får en komplett säljorganisation med en effektiv säljledning, kvalitetssäkrade säljprocesser och ett starkt affärsdriv. Följ med på esan!
Annonsförsäljning, annonser, försäljning, mediesäljare
19573
post-template-default,single,single-post,postid-19573,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Att kunna bidra känns fantastiskt!

Hela vår affärsidé går ut på att skapa resultat och tjäna pengar åt våra uppdragsgivare – det är vi bra på!


Därför känns det självklart att också göra Cancerfonden och Rosa bandet till en uppdragsgivare

Varje dag jobbar vi stenhårt för att göra affärer och genererar nya intäkter. Hela vår tillvaro bygger på att vi strävar efter mer, jagar större och bättre affärer, ökar intäkterna och slår nya säljrekord. Det kräver en driven och målinriktad organisation med människor som drivs av att åstadkomma resultat, tävla med sig själva och andra, och framförallt att tjäna pengar.

Det är vår främsta uppgift som säljbolag – att tjäna pengar åt våra uppdragsgivare. Det är därför viktigt att vi själva drivs av den uppgiften och självklart skapar incitament för oss som bolag och för varje medarbetare. Det gör vi i form av våra provisionssystem och bonusmodeller, säljtävlingar, resor och annat som håller oss motiverade. Incitamenten hjälper oss att hela tiden utmana oss själva och varandra att göra vårt yttersta och flytta fram gränserna.

Att det går att uppfatta vår affärsidé, vår kultur och vår drivkraft som cynisk är inte svårt att förstå. När allt så tydligt handlar om att tjäna pengar är det lätt att se det så. Men då är det viktigt att påminna om varför intäkterna är så viktiga och varför försäljningen spelar en så stor roll för många företag och verksamheter.

Frågan är snarare vad vi gör av den fantastiska drivkraften och förmågan att skapa intäkter.

Vad vi matar oss själva med för att föda ny motivation

En av de saker som gör mig stolt över att driva CAPE Media är att vi med vår säljmaskin nu kan skapa resultat som också kan göra skillnad för andra, inte bara våra för anställda och uppdragsgivare. Vi har ekonomiska muskler nog att vara med och bidraga med pengar till ex. forskning och humanitär hjälp.

Genom att vara bäst på det vi gör och bygga vidare på vår framgångsrika affärskultur kan vi tillsammans med forskare, läkare och volontärarbetare också vara med och bidraga. Det skänker en enorm glädje åt vårt arbete och gör oss stolta över att vara ett hungrigt säljbolag med pengar i fokus. Det är ett incitament som ger en ny dimension till rollen som säljbolag och som vi idag är otroligt tacksamma och ödmjuka inför.

Nästa gång vi ringer i klockan har vi skapat ytterligare intäktsmöjligheter för välgörande ändamål. Det känns fantastiskt!