Årets prestation 2019

Hon tror själv att hon vann priset för att hon tidigt visade en vilja att göra det där lilla extra för företaget.

”En dröm att ha så fina arbetskompisar”

”Årets prestation 2019” gick till Martina.

När Martina Lindroos tog anställning på CAPE Media som Sales admin hade företaget precis börjat starta upp ett eget produktionsteam. Bara ett år senare har hon gått vidare och jjobbar idag som Campaign manager med ansvar för utskick i flera kanaler. Det är en roll där hon får vara mer kreativ och löpande får ta sig an nya utmaningar i nya projekt.

Martinas arbetsdagar måste alltid börja på samma sätt.

Den första morgonkoppen kaffe måste in! Sen börjar jag dagen med att skriva ner mina dagsmål och veckomål.

Hennes största styrkor som medarbetare tycker hon själv är att hon är rolig och hjälpsam och försöker alltid bjuda på sig själv.

Samtidigt som jag är pålitlig och ordningsam. Jag vill att alla som kommer till mig och ger mig en arbetsuppgift ska känna en trygghet i att den blir gjord.

Att vara en lagspelare och känna stolthet i att jobba på CAPE tror Martina är viktigt.

Vi jobbar tillsammans som ett team och att jobba tillsammans är CAPE i ett nötskal. Man ska vara hjälpsam, stötta och peppa varandra och känna en stolthet i att jobba på CAPE. Då blir det enklare att göra ett bra jobb.

FINNS UTRYMME ATT UTVECKLAS

Martina vill vara en bra kollega och att hon presterar bäst när hon får göra sånt som hon tycker är roligt och som får henne att må bra.

För mig är det viktigt att vara på en arbetsplats där jag trivs, snarare än att klättra i en karriärstege. Det fina med CAPE är att jag utmanas och utvecklas hela tiden. Det finnsutrymme för alla att utvecklas så länge man är öppen för det.

AKTIVITETER UTANFÖR ARBETSTID STÄRKER TEAMKÄNSLAN

Martina återvänder ständigt till begreppet ”frihet under eget ansvar”, som hon tycker är både utmanande och berikande på samma gång.

Har man en idé så får man själv utforska och prova den. CAPE litar på de anställdas förmåga och kunskap att klara av uppgifter.

På CAPE Media gör man olika aktiviteter tillsammans, såsom månadsavslutningar, kick-offer och tävlingar.

Vi är ett fint gäng här på CAPE och gör saker tillsammans för att stärka teamkänslan. Det är en dröm att ha arbetskomp- isar som man kan jobba med och samtidigt ha askul med!

MARTINA VANN PRISET ÅRETS PRESTATION

I nomineringen till årets prestation 2019 fanns många fina ord skrivna om Martina, däribland att hon har en förmåga att organisera, strukturera och planera och med drivkraft och initiativförmåga snabbt ta till sig av ny kunskap.

Jag visade tidigt att jag var villig att göra det där lilla extra för företaget.

Jag hoppade på nya saker, både för att det kändes spännande och för att det var för företagets bästa. På CAPE får jag ansvar och förtroende att prova på nya saker. Vem som helst kan vinna årets prestation och alla på CAPE är stjärnor på sitt sätt.

Årets säljare 2019

Patrik tog hem priset ”Årets säljare 2019” med en intäkt på 2 596 680 kronor. ”Det var dags nu” Patrik Ahlund har tagit erfarenheter som fotbollsspelare in i jobbet som säljare. Det är nu drygt sju år sedan Patrik tog anställning på CAPE Media som

LÄS INTERVJUN

Årets medarbetare 2019

Felix Pehrson vann kollegornas pris ”Årets medarbetare” genom att jobba målmedvetet och sprida glädje. ”Det är sån jag är” Felix vann priset ”Årets medarbetare” på CAPE Medias senaste kick-off på Fågelbrohus på Värmdö. Själv tycker Felix om att jobba med ledarskap och tycker säljet är

LÄS INTERVJUN

Årets prestation 2019

Hon tror själv att hon vann priset för att hon tidigt visade en vilja att göra det där lilla extra för företaget. ”En dröm att ha så fina arbetskompisar” ”Årets prestation 2019” gick till Martina. När Martina Lindroos tog anställning på CAPE Media som Sales

LÄS INTERVJUN