Årets medarbetare 2019

Felix Pehrson vann kollegornas pris ”Årets medarbetare” genom att jobba målmedvetet och sprida glädje.

”Det är sån jag är”

Felix vann priset ”Årets medarbetare” på CAPE Medias senaste kick-off på Fågelbrohus på Värmdö. Själv tycker Felix om att jobba med ledarskap och tycker säljet är fruktansvärt roligt också, något som bara bekräftar varför han vann priset.

En ritual på CAPE Media är en kortutdelning som äger
rum varje måndagsmorgon. Då har alla medarbetare möjligheten att lyfta fram en kollega eller flera kollegor som på olika sätt gjort särskilt bra ifrån sig genom att jobba effektivt, målmedvetet, tagit ansvar och spridit glädje. Felix fick 97 kort, vilket utslaget på tolv månader blir två i veckan.

Felix har nu jobbat på CAPE Media i drygt två år och fyra månader. Han tycker CAPE på många sätt är ett annorlunda företag idag och mycket har skett. En förändring är givetvis produktionsteamet och en annan handlar om säljarna.

När jag började jobba på CAPE så var det ett företag där vissa säljare var bra och andra var halvbra. Nu känns det som att alla säljare ligger på en väldigt hög nivå. I produk- tionsteamet är alla också mycket kompetenta och vassa. CAPE är ett häftigt företag för att det finns så otroligt mycket kunskap och jag kan lära mig mycket. Det är också asviktigt med ett seriöst företag där alla kan ha roligt ihop.

Alla medarbetare på CAPE är olika på sitt sätt, men Felix har en väldigt tydlig bild av sig själv och hur han vill uppfattas.

Jag är positiv, glad och vågar vara mig själv fullt ut. Jag har bra självkänsla och har inga problem med att gå utanför min comfortzone. Jag vill uppfattas som någon som både kan ta, – och ge feedback och jag utmanar mig själv och vill hela tiden vara mitt bästa jag. Att jag sprider energi kommer naturligt för mig, det är sån jag är.

Viktigt att jobba i ett team där alla lyfter varandra

Felix spelar basket och har tagit med sig erfarenheter från sporten in i jobbet som säljare. Han vill gärna tillhöra ett team där alla ger varandra energi och stöttar varandra. Sälj är som en sport, enligt Felix, där man jagar gemensamma säljmål.

Säljobbet är många gånger mentalt krävande och
då behöver du folk som lyfter upp dig hela tiden. Det
här är asviktigt för mig för jag ser inte säljet som en one-man-show. Det är uppgångar och nergångar och mitt sätt att hantera den utmaningen är genom att jobba i ett team där vi lyfter varandra. Jag drivs av att se andra lyckas och det tror jag är en jättebra egenskap som ledare.

FELIX VANN ÅRETS MEDARBETARE

Det finns många enskilda faktorer som gjorde att Felix vann kollegornas pris genom att få flest kort. Så här förklarar
han själv varför han tror att han blev utsedd till årets medarbetare:

Jag jobbade mycket på att sprida glädje och vara positiv varje dag för att ge mycket energi, samtidigt som jag jobbade målmedvetet och tog mitt jobb på fullaste allvar. Mitt sätt att jobba så fokuserat inspirerade också.

Årets säljare 2019

Patrik tog hem priset ”Årets säljare 2019” med en intäkt på 2 596 680 kronor. ”Det var dags nu” Patrik Ahlund har tagit erfarenheter som fotbollsspelare in i jobbet som säljare. Det är nu drygt sju år sedan Patrik tog anställning på CAPE Media som

LÄS INTERVJUN

Årets medarbetare 2019

Felix Pehrson vann kollegornas pris ”Årets medarbetare” genom att jobba målmedvetet och sprida glädje. ”Det är sån jag är” Felix vann priset ”Årets medarbetare” på CAPE Medias senaste kick-off på Fågelbrohus på Värmdö. Själv tycker Felix om att jobba med ledarskap och tycker säljet är

LÄS INTERVJUN

Årets prestation 2019

Hon tror själv att hon vann priset för att hon tidigt visade en vilja att göra det där lilla extra för företaget. ”En dröm att ha så fina arbetskompisar” ”Årets prestation 2019” gick till Martina. När Martina Lindroos tog anställning på CAPE Media som Sales

LÄS INTERVJUN